Antalyaspor’dan Kocaelispor’a Maç Teklifi

Antalyaspor, zor zamanlar geçiren Kocaelispor’a destek olmak için dostluk maçı teklifinde bulundu …

Antalyaspor’dan Kocaelispor’a Maç Teklifi
13 Kasım 2016 23:06

Antalyaspor, bu sezon Spor Toto 3. Lig’e yükselen ve zor zamanlar geçiren Kocaelispor’a destek olmak için dostluk maçı teklifinde bulundu.

  18 Ekim’de FIFA’dan gelen uyarı ile zor durumda kalan ve amatör lige düşürülme tehlikesiyle karşı karşıya kalan kardeş kulüp Kocaelispor’a destek olmak için Antalyaspor yönetimi çalışma başlatarak yeşil siyahlıları dostluk maçı için Antalya’ya davet etti. Ali Şafak Öztürk’ün otelinde kamp yapması teklif edilen Kocaelispor’un ilk etapta bu davete sıcak bakmadığı belirtilirken, düzenlenmesi planlanan dostluk maçının biletlerinin 5 TL’den satışa sunulacağı ve mücadeleden elde edilen hasılatın Kocaelispor’a verilmesi kararlaştırıldı.

Gültekin Gencer döneminde Antalyaspor’a hazırlık maçı teklif eden Kocaelispor, kamp masraflarının ödenmesi şartı konulunca bu düşünceyi askıya almış ve iki kulüp arasındaki hem taraftar hem yönetimsel ilişkiler yıkılmıştı.

Öte yandan bugün Radyospor’a açıklamda bulunan Başkan Ali Şafak ÖZtürk, düzenlenmesi planlanan mücadeleyle ilgili şunları söyledi:

Kardeş kulüp Kocaelispor için yardım girişimimiz oldu. Geri dönüş bekliyoruz. Kocaelispor, Türkiye’nin köklü kulüplerinden birisi ve destek olmamız lazım. Düşüncemiz bu yönde.