Antalyaspor Yönetiminden Eto’o Açıklaması

Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Samuel Eto’o’nun tartışılan pozisyonu hakkında konuştu…

Antalyaspor Yönetiminden Eto’o Açıklaması
17 Nisan 2016 20:54

Antalyaspor’un sahasında Galatasaray’ı 4-2 yenmesinin ardından Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Samuel Eto’o’nun tartışılan pozisyonu hakkında konuştu.

Her maçta itiraz edilen pozisyonlar olduğunu söyleyen Ceylan, bu maçta da kendi lehlerine verilmeyen penaltıya itirazlarının olduğunu belirtti.

Galatasaray’ın da Eto’o’nun golüne itirazı olduğunu kaydeden Hasan Ali Ceylan, Bu ligdeki çok maçlarda da oluyor. Bizim maçlarımızda da oldu. Maç bitti ve bunlar konuşuluyor. Her iki takım aleyhine ve lehine kararlar verildi ve maç sonuçlandı. Biz hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Antalyaspor bu maça galip gelmek için çıktı ve hakkı olan galibiyeti aldı” diye konuştu.

Son yıllarda Türk futbolunda hakem kararlarına tepkinin çok yüksek olduğunu ve uzun süre konuşulduğunu hatırlatan Ceylan, hakemlerle ilgili çok konuşulmasını tercih etmediklerini ifade etti.

Hakem kararlarının sansasyonel noktalara gelmesi durumunda Türk futbolunun zarar göreceğini söyleyen Hasan Ali Ceylan, “Bizim temennimiz hakem hatalarını en aza indirerek, Türk futbolunda daha az hakem hatasıyla oynanan maçlar yaşanması. Hakem hataları uzun süre konuşuluyor. Herkes elinden gelen gayreti gösterir kulüpler hakemlere destek olur, hakemler de eğitimine önemi verir ve hakem olacak kişilerin seçim kriterleri daha sıkı takıp edilirse bu sorunlar aşılır” şeklinde konuştu.