Antalyaspor’un Cangarlar İle Otomotiv Ortaklığı Bu Yıl da Sürüyor

Antalyaspor ile Cangarlar Otomotiv arasındaki sponsorluk geleneği bu yıl da devam etti.

Antalyaspor’un Cangarlar İle Otomotiv Ortaklığı Bu Yıl da Sürüyor
27 Eylül 2019 14:49

2006 yılından bu yana Antalyaspor’un araç sponsoru olan Cangarlar Otomotiv, Antalyaspor ile işbirliğini 13. yıla taşıdı.

Sezon boyunca kullanılmak üzere 15 Hyundai marka otomobili Antalyaspor’a tahsis eden Cangarlar, şehrin en büyük markasına destek olmak adına örnek tavrını bu yıl da sürdürdü. Cangarlar Filo Kiralama Müdürü Yakup Kersu, araçları Antalyaspor Kulübü Genel Müdürü Adem Kart’a teslim ederek hayırlı olması dileğinde bulundu.

Cangarlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Cangar’ın Antalyaspor’a her zaman katkı koyma arzusunda olduğunu ifade eden Yakup Kersu, Hyundai’in yetkili bayisi olarak 1998 yılından bu yana Antalya’da hizmet verdiklerini hatırlatarak, “Satış öncesi ve sonrası müşteri ihtiyacına yönelik tüm ürün ve hizmetleri en kısa sürede tamamlayarak, koşulsuz müşteri memnuniyeti politikası ile yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

Hyundai Cangarlar Plaza’nın vermiş olduğu servis hizmetleri ile en büyük olmayı hedeflediğini aktaran Kersu, “Hyundai son on yıldır edindiği ‘Dünyanın En Büyük Gelişim gösteren Otomotiv Markası’ unvanı ve hem marka hem de ürün bazında aldığı değerli ödüllerle hızla gelişmeye devam ediyor. Otomobil tutkunlarını Hyundai Cangarlar Plaza’ya bekliyoruz.” şeklinde konuştu.