Adalet “VAR” mı?

Hatice Merve Korkmaz yazdı…

Adalet “VAR” mı?
16 Eylül 2019 08:25

Geçen hafta vücuttan kola seken topa “devam” diyen Fırat Aydınus, aynı pozisyonda VAR uygulaması ile penaltı veriyor.

Anlamadığım konu geçen hafta yapmadığın, devam kararı verdiğin hemen hemen aynı pozisyona sen nasıl VAR uygulamasından penaltı çalabiliyorsun? Geçen haftanın hakemi de sendin sayın Fırat Aydınus. Antalyaspor’a gelince ne değişti? Adalet sadece duygu olarak VAR olmaya devam ediyor galiba.

Bu takımın hakkı bu kadar yenilirken susan herkese de helal olsun. Başka söyleyecek hiç bir söz bulamıyorum!

Maçta tribünden gözlemleyebildiğim kadarıyla Serdar ve Aatıf ikilisi güzel bir uyum yakalamışlar. Ama Serdar bazen tek başına koşuyor. Attığı deparlar sonrasında da çok çabuk yoruluyor. O yüzden 60. dakikadan sonra Serdar’ı oyundan alıp üçüncü golü rahatlıkla bulabilirdik. Ama Bülent Hocamız bazen oyunu okumakta güçlük çekiyor galiba. Keşke 2-1 öndeyken gerekli değişiklikleri yapsaydık. Belki de 3-1 kazanacağımız maçı ellerimizle Kayserispor’a verdik. Üstüne üstlük bu kadar çok eksikle gelen Kayserispor’u bile evimizde yenemeyeceksek bu takımın hali nice olacaktır?

Futbolcularımızın bu kadar çabuk yorulmalarını da normal bulamıyorum açıkçası. Kimse kusura bakmasın. Hepsini çok severim, hepsinin yeri ayrıdır ama mesleği gereği o sahada 90 dakika direnmek zorundalar. Kondisyon eksiği gözle görülüyor. Gene de kazanma arzusuyla sahaya çıkan bütün futbolcularımızı tebrik ederim.

Bir de çuvaldız kendi taraftarımıza…
Deplasmanlarda gırtlak patlatan, deplasman sahalarını esir alan tayfalarımız kendi evinde öksüz gibi. Birbirinden bağımsız tribünler, birbirini bırak kendi seslerini bile duyamayan tribünler…

Ne oldu o güzelim tribünlerimize? Antalya’nın sıcağında herkes mi dağıldı? Neden bu şekilde azaldık?

Bu kanayan yaramıza çare bulabilmek adına; yönetimimiz, tribün liderlerimiz ile bir araya gelip “Sorunlar nedir, neden bu şekildeyiz” şeklinde konuşulması ne kadar da güzel olurdu.

Velhasılıkelam bizler bu tribünlerde bir olursak baskımız olacaktır. Kendi evimizdeki maçlarımızı tribün baskısıyla kazanacağız ama bir olmalıyız.

Bu haftalık bu kadar Büyük Antalyaspor taraftarı, kırmızı-beyaz aşkla kalınız.