Açtığı Yolda Gösterdiği Hedefe

6 Mart’ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya’ya gelişini kutlamak için 10 bin Atatürk maskesi dağıtıldı …

Açtığı Yolda Gösterdiği Hedefe
8 Mart 2017 08:22

Oysa savunmamızın çatırdadığını Akhisar’da öğrenmiştik. Galatasaray karşısında daha dikkatli olunması gerekiyorken ilk yarı basit hatalardan basit goller yedik. Böyle problemler yaşanması normal ama Avrupa’ya gitmeyi düşünen bir takımın yapmayacağı basit hatalar yapıyoruz.

44. dakika Mbilla sahneye çıktı ve ilk yarının şansızlığını kıracağımızın ümidini verdi. İkinci yarı başlayınca daha iştahlı oynayan bir Antalyaspor vardı. İstediğini de Deniz Kadah ile aldı. Geliştirilen pozisyonların bir türlü sonuç alınmamasından dolayı gözlerim Eto’o’yu, Motta’yı, El Kabir’i aradı. Skoru 2-2 yapan takımımız beraberliğe üzülürken, son dakika golü ile mağlup olduk.

Galatasaray’a nerdeyse pozisyon vermemize rağmen kazanabileceğimiz maçı kaybetmemiz bizi üzdü.  Galatasaray karşısında belki daha farklı bir sonuç alabilirdik. Meşin yuvarlak sonuçta bazen çok acımasız olabiliyor. Deniz Kadah’ın maç sonunda gözyaşları içinde kalması bu takımın büyük işler başaracağının göstergesidir. Savaşımız daha yeni başladı. Dik durun. Ağlamayın. İnanın çocuklar, güneşin başkentinde güneşsiz kalmayacağız!

6 Mart’ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya’ya gelişini kutlamak için 10 bin Atatürk maskesi dağıtıldı. Maç öncesi Kuzey Kale Arkası’nda yer alan 07 Gençlik taraftarlarınca “Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.” yazan el yapımı pankart asıldı. “Atatürk’ün Ordusu“‘na yakışan hareketler vardı dünkü maçta. Can-ı gönülden tebrik ediyorum tüm taraftarlarımızı. Ve herkese Atamızın yolundan gideceğimizi bildiriyoruz.

Maç öncesi takımımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun” pankartı ile ısınmaya çıkması da gözlerden kaçmadı. Kadınlar Günü’nü unutmayan kulübümüze teşekkür ediyorum. Tribünlerde kadınların varlığı kabullenemeyenlere inat, cinsiyetçi tribün bestelerine inat, rakip takıma “Kocanız geldi” gibi söylemlere inat kadınlar tribünlerde sevdasına sahip çıkmaya devam edecektir. Atatürk sayesinde, Cumhuriyet sayesinde Türk kadını bugün bu haldedir. Türk kadını değerlerine her zaman sahip çıkacaktır. Açtığı yolda, gösterdiği hedefe gidiyoruz; Atam izindeyiz!

8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun kadınlar.
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun Antalyaspor’a gönül vermiş “Dişi Akrepler
Sevdamız kadar güzel yıllarımız olsun.

Tribünlerde bu hafta fazlasıyla aşk vardı. Renktaşımız sevdiğine evlenme teklifi etti. Ve tabi ki “Evet” cevabını aldı. Mutlu günleriniz olsun. Çocuklarınız da Antalyasporlu olsun. Kırmızı beyaz sevdanız gibi güzel bir ömrünüz olsun. Mutluluklar dileriz.

Bu haftalık bu kadar büyük Antalyaspor taraftarı. Kıpkırmızı tutkuyla bağlanmış bembeyaz umutlarınızı sakın kaybetmeyin. Sevdanız yüreğinizden, atkınız boynunuzdan, bestelerimiz dilinizden düşmesin. Rize maçından sonra görüşmek üzere, kırmızı beyaz aşk ile kalınız.