Nafiz Tanır: “600 Lisanslı Sporcumuz Var”

Nafiz Tanır, konuk olduğu Spor Aktif programında amatör branşlara dair açıklamalarda bulundu…

Nafiz Tanır: “600 Lisanslı Sporcumuz Var”
15 Ocak 2018 23:27

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Spor Aktif programında amatör branşlara dair açıklamalarda bulundu.

Hentbolun bu sezondan itibaren dernek çatısından çıkıp, Antalyaspor A.Ş.’ye devrolduğunu belirten Nafiz Tanır, şu an faaliyet gösterdikleri on branşta 600 lisanslı sporcuları bulunduğunu belirtti.

Antalya dışında 77 turnuvaya katıldıklarını, buraya 888 sporcu götürdüklerini aktaran Tanır, şu an kendilerinin hiçbir sabit gelirleri olmadığını, yalnızca store üzerinden gelen bir gelir olduğunu aktardı.

Kendilerinin on branşın içinde özellikle genç kızların mücadele ettiği gruplara çok önem verdiklerini; masa tenisi, triatlon, sutopu, judo, cimnastik, voleybol gibi branşlarda çok sayıda kadın sporcu yetiştirdiklerini ve Antalya’da bu konuda çok önemli bir potansiyel olduğunu söyledi.

Antalyaspor’un biri Işıklar birisi Hasan Subaşı Tesisleri olmak üzere iki store’u, bir tane de karavanı olduğunu söyleyen Tanır, ilerleyen süreçte Antalya Stadyumu altında büyük bir store daha yapılacağını ve bu konuda daha iyi hizmet sağlanacağını kaydetti.

Nafiz Tanır, 2013 yılında derneği aldıkları zaman dernekte 221 üye sayısı olduğunu, şu an 514 üye bulunduğunu ve bu yıl da 102 üye alınacağını sözlerine ekledi.