Yönetimden Mesut Kocagöz’e Ziyaret
Başkan Mustafa Ergün ve Asbaşkan Ahmet Yüzbaşıoğlu, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü makamında ziyaret etti.
Başkan Mustafa Ergün ile Asbaşkan Ahmet Yüzbaşıoğlu, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen görüşmede Antalyaspor’un yeni sezon hedefleri ve kentin ortak değeri olan kulübe verilecek destek üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Mesut Kocagöz’den destek mesajı
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Antalyaspor’u her koşulda desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.
Kocagöz, “Kentimizin en önemli değerlerinden biri olan Antalyaspor’umuzu her koşulda desteklemeye devam edeceğiz. Omuz omuza olduğumuz sürece takımımızın yeniden hak ettiği yerlere geleceğinden şüphemiz yok.” ifadelerini kullandı.
Antalyaspor’dan teşekkür
Antalyaspor da ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e kulübe verdiği destek ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.
Kırmızı-beyazlı kulüp, takımın tüm paydaşların desteğiyle yeniden hak ettiği başarılara ulaşacağına olan inancını vurguladı.