Dolar 39,9048
Euro 47,0478
Altın 4.303,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 37°C
Açık
Antalya
37°C
Açık
Per 37°C
Cum 36°C
Cts 35°C
Paz 34°C

Berlin Döner Antalyaspor Mardin Deplasmanına Çıkıyor

Berlin Döner Antalyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Berlin Döner Antalyaspor Mardin Deplasmanına Çıkıyor
23 Ocak 2020 16:03

Bu hafta deplasmanda Mardin Büyükşehir Belediyesi Başakspor ile karşılaşacak olan Berlin Döner Antalyaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

1 hafta içerisinde 2’si deplasman olmak üzere 3 maç oynayacaklarını hatırlatan Baş Antrenör Gökhan Egeli, “Bu hafta Mardin maçı ile başlayan 4 maçlık bir periyoda giriyoruz Mardin ile deplasmanda oynuyoruz, dönüşte salı günü Kahramanmaraş Elbistan takımı ile oynayacağız. Hafta sonu tekrar Ankara’da Astor ile karşılaşacağız. Ardından da PTT’yi konuk edeceğiz. 4 maçta seri galibiyetler almayı çok istiyoruz” diye konuştu.

Bu galibiyetlerin lig başında koydukları hedefler arasında olmasa da oyuncuların kendi aralarında koyduğu play-off hedefi için çok önemli olduğunu vurgulayan Egeli, oyuncular arasında tam bir aile ortamı oluştuğunu ve bu ortamın işlerini kolaylaştırdığını ifade etti.