Samir Nasri’ye Üç Talip

Antalyaspor ile yolları ayırmak isteyen Samir Nasri’ye üç talip çıktı …

Samir Nasri’ye Üç Talip
26 Aralık 2017 14:18

Ali Şafak Öztürk’ün Başkanlığı bırakmasının ardından Antalyaspor ile yolları ayırmak isteyen Samir Nasri’ye üç talip çıktı.

L’Équipe ‘in haberine göre Antalyaspor ile 2019 sezonunun sonuna dek sözleşmesi bulunan ve Antalyaspor’dan yıllık 7.5 milyon euro ücret aldığı iddia edilen Nasri için Türkiye’den Galatasaray olmak üzere Fransa’dan OGC Nice ve Marsilya kulübünün oyuncuyla anlaşmak istediği belirtildi.

Regnum Carya kalan ve geçtiğimiz günlerde buradaki odasını boşaltarak kulüpten ayrılan 30 yaşındaki Fransız oyuncunun ligin ikinci yarısında Antalya’ya dönmek istemediği ve Antalyaspor ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesh etmek istediği öğrenildi.

Öte yandan Marsilya’nın başında bulunan Rudi Garcia’nın Fransız oyuncunun mevkisinde oynayan Dimitri Payet nedeniyle bu transfere sıcak bakmadığı fakat Nasri’nin sözleşmesini feshetmesi halinde OGC Nice kulübünün Nasri ile sözleşme imzalayacağı iddialar arasında yer aldı.

Samir Nasri, bu sezon Antalyaspor formasıyla sekiz maça çıktı. Fransız oyuncu sahada kaldığı 720 dakikada iki gol kaydedip, bir de asist yaptı.