Dolar 42,0037
Euro 48,7354
Altın 5.566,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Yağmurlu
Antalya
21°C
Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 25°C

Gencer: “Kazanmanın Çaresine Bakacağız”

Gencer: “Kazanmanın Çaresine Bakacağız”
13 Mayıs 2015 17:31

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Adanaspor galibiyetinin ardından Antalyaspor’un play off müsabakalarına katılmayı neredeyse garantilediğini hatırlattı.

Gencer, pazar günü oynanacak olan Osmanlıspor mücadelesinde tüm taraftarları tribüne beklediğini dile getirirken “Önce Osmanlıspor sonra da Elazığspor maçının kazanmanın çaresine bakacağız. Tek istediğimiz Antalyaspor’u seven, destek veren herkesin tribündeki yerini alması ve takımı desteklemesi” dedi.

Ligi ikinci sırada tamamlayıp, Kayserispor’un ardından Spor Toto Süper Lig’e yükselen ikinci takım olmak istediklerini söyleyen Gencer, sözlerini şöyle noktaladı:

Herkesin herkesi yenebildiği bir ligde 2 puanımız daha olsaydı direk çıkmayı konuşurduk. Son iki maçta sonuna kadar kovalayacağız. Biz maçlarımızı oynayacağız ve son durumu hep beraber göreceğiz. İlk iki ya da play off müsabakalarından Süper Lig’e yükselmenin çaresine bakacağız. Önce Osmanlıspor sonra da Elazığspor maçının kazanmanın çaresine bakacağız. Tek istediğimiz Antalyaspor’u seven, destek veren herkesin tribündeki yerini olması ve takımı desteklemesi.

Osmanlıspor maçında taraftara ihtiyacımız var. Sonuç ne olursa olsun ligin bitmediğini düşünerek takımın desteklenmesi gerektiğini herkes bilmeli. Sahamızdaki maçlarda motivasyon eksikliği yaşıyor takım, iç sahadaki kötü sonuçları deplasmanda telafi etsek de puan kaybetmemeliyiz.