Yeni Transferler İçin İmza Töreni Düzenlendi
Antalyaspor, Fotis Pseftis, Ömer Faruk Beyaz, Arif Kocaman, Nuno Da Costa ve Samet Yalçın için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde toplu imza töreni düzenledi.
Antalyaspor, kadrosuna kattığı 5 futbolcu için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde toplu imza töreni düzenledi. Başkan Mustafa Ergün ile yöneticiler Ahmet Yüzbaşıoğlu ve Bilal Özkan’ın katıldığı törende Fotis Pseftis, Ömer Faruk Beyaz, Arif Kocaman, Nuno Da Costa ve Samet Yalçın kendilerini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmelere imza attı.
Yeni transferlerin sözleşme detaylarının da açıklandığı törende futbolcular, Antalyaspor’daki hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarda sezon sonunda Süper Lig’e yükselme hedefi ön plana çıktı.
Pseftis 1 Yıllığına Kiralandı
Antalyaspor’un kaleci transferlerinden Fotis Pseftis, İsviçre temsilcisi Lugano’dan 1 yıllığına kiralık olarak kadroya katıldı. Anlaşmada satın alma opsiyonu da bulunuyor.
Antalyaspor’da daha uzun süre forma giymek istediğini belirten Pseftis, “Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkürler. Her şey güzel giderse burada daha uzun süre kalma niyetindeyim” dedi.
Pseftis, transferinin ardından Sivasspor karşılaşmasında ilk 11’de görev alarak kırmızı-beyazlı formayla ilk maçına çıkmıştı.
Ömer Faruk Beyaz İle 2 Yıllık Sözleşme
Antalyaspor, Ömer Faruk Beyaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Kırmızı-beyazlılara katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ömer Faruk, sezon sonundaki hedeflerinin Süper Lig olduğunu vurguladı.
Genç futbolcu, “Çok mutluyum. İnşallah hedeflediğimiz gibi güzel bir sezon olur ve ait olduğumuz Süper Lig’e çıkarız” ifadelerini kullandı.
Arif Kocaman İle 2 Sezonluk Anlaşma
Savunma hattına yapılan takviyelerden Arif Kocaman ile de 2 sezonluk sözleşme imzalandı.
Başkan Mustafa Ergün’ün güven mesajı verdiği genç savunmacı, imza töreninde yaptığı açıklamada Antalyaspor’da başarılı sezonlar geçirmek istediğini söyledi.
Arif Kocaman, “Çok mutluyum, bana güvenenlere teşekkürler. İnşallah çok güzel sezonlar geçireceğiz” dedi.
Nuno Da Costa İle 1 Yıllık Sözleşme
Antalyaspor’un hücum hattına yaptığı takviyelerden Nuno Da Costa, Başakşehir’den transfer edildi. Kırmızı-beyazlılar, tecrübeli hücum oyuncusuyla 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Başkan Mustafa Ergün, Nuno Da Costa’nın transfer sürecinde oyuncunun Antalyaspor’un Süper Lig hedefi konusunda kendilerine güven verdiğini belirtti.
Bireysel bir gol hedefi bulunup bulunmadığı sorulan Nuno Da Costa ise takım başarısını ön planda tuttu.
Da Costa, “Asla, ben bir takım oyuncusuyum. Elimden gelen maksimumu vermek için sahada olacağım her zaman. Burada olduğum için mutluyum, hedeflerimizi gerçekleştirmek için bir sorun görmüyorum ve umarım uzun yıllar beraber oluruz” ifadelerini kullandı.
Samet Yalçın İle 1 Yıllık Sözleşme
Antalyaspor’un yeni transferlerinden Samet Yalçın ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
Transfer sürecinde Kocaelispor Başkanı ve Samet Yalçın’ın gösterdiği yaklaşım için teşekkür eden Mustafa Ergün, sezon sonunda Süper Lig’e yükselme hedeflerine olan inancını dile getirdi.
Samet Yalçın ise hedefini doğrudan şampiyonluk olarak açıkladı. Tecrübeli futbolcu, “Hepimize hayırlı olsun, sezon sonu hep birlikte kupayı kaldıracağımıza inancım tam” dedi.
Yeni Transferlerin Sözleşme Detayları
Antalyaspor’un toplu imza töreninde açıklanan sözleşme süreleri şöyle:
Fotis Pseftis: Lugano’dan 1 yıllık kiralık, satın alma opsiyonlu
Ömer Faruk Beyaz: 2 yıllık sözleşme
Arif Kocaman: 2 yıllık sözleşme
Nuno Da Costa: 1 yıllık sözleşme
Samet Yalçın: 1 yıllık sözleşme
Forma Pozuyla Tamamlandı
Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ndeki tören, Başkan Mustafa Ergün, yöneticiler Ahmet Yüzbaşıoğlu ve Bilal Özkan ile yeni transferlerin kırmızı-beyazlı formalarla basın mensuplarına poz vermesiyle tamamlandı.
Antalyaspor böylece yeni sezon kadro yapılanması kapsamında kadroya dahil ettiği 5 futbolcuyu toplu imza töreniyle tanıtmış oldu.