Dolar 39,9048
Euro 47,0478
Altın 4.303,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 37°C
Açık
Antalya
37°C
Açık
Per 37°C
Cum 36°C
Cts 35°C
Paz 34°C

En Antalyasporlu Kim Yarışı

6 Aralık 2021 08:24

Semra Kuzucu yazdı…

Süper Lig’de 15. hafta geride kalırken Fraport TAV Antalyaspor, Yukatel Kayserispor’un konuğu oldu. Deplasmandan eli boş dönen kırmızı beyazlı takımımızın bu maçı arkasında bırakıp, tam konsantrasyonla; evimizde oynayacağımız Trabzonspor maçına hazırlanması gerekiyor.

Son iki haftadır aynı ilk 11’le çıkan kırmızı beyazlı takımımız bu hafta da aynı ilk 11’le çıktı. Oyun başlar başlamaz Antalyaspor’un rakip ceza sahasına yerleşme çabası ve gol pozisyonuna girmeye çalışması yeşil ışık yaksa da ilk gol Kayseri’den geldi. İlk golün hemen ardından Poli’nin topa eliyle değdiğini tespit eden Halil Umut Meler, Kayserispor lehine penaltı verdi ve 2. gol kaçınılmaz oldu.

Dakika 34’te Gavranovic, dakika 58’de Kolovetsios çift sarı kartla oyun dışı kalsa da Antalyaspor’un isabetsiz şutları gol getirmedi ve kazanan Yukatel Kayserispor oldu. Oyun esnasında Kolovetsios ile girdiği tartışma sonucu sarı kart gören Amilton ise cezalı duruma düştüğü için Trabzon maçında yer alamayacak. Milosevic’in de halen beklenen performansı gösterememesi soru işaretleri yaratıyor.

Bu maçla beraber rakip kaç kişi olursa olsun bitirici forvet olmadan gol atamadığımızı yeniden hatırlamış olduk. Ara transfer döneminde yetkinin gerçekten futboldan anlayan birine verilerek yerinde transferler yapmasını sağlamak gerekiyor.

Geçtiğimiz transfer döneminde yaşanan bazı pürüzler; topçuyla görüşüldüğü anda sosyal medyaya sızması ve fiyatın artması transfer döneminde istenilen transferlerin yapılmasına engel oldu. Sezon başından bu yana en çok tadımızı kaçıran durum ise transfer edemediğimiz topçuların bize gol atması oldu. Burada kadercilik yapamayacağım maalesef. Yazdıklarımla kimseyi zan altında bırakma niyetinde değilim. Mevcut yönetimin yaptığı birçok şeyi takdir ediyor ve tebrik ediyorum. Fakat içeriden sızan bilgiler, takımı derinden etkiliyor. En ufak fısıltı kulağına çalınan sözde Antalyasporlu taraftarlar ise sosyal medyada tık alma uğruna hemen bu fısıltıları ifşa ediyor.

Antalyaspor, tüm Antalya’nın ortak paydasıdır. Bu sevdanın peşinde en Antalyasporlu kim yarışını bırakalım ve Antalyaspor’un menfaatlerini hep beraber koruyalım.

Unutmayın, başka Antalyaspor yok!