Dolar 39,8511
Euro 46,9133
Altın 4.270,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 34°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 36°C
Per 36°C
Cum 35°C
Cts 35°C

Antalyaspor’umuzu Geri Verin

1 Mayıs 2024 11:30

Semra Kuzucu yazdı…

Trendyol Süper Lig’de 34. hafta geride kalırken, Bitexen Antalyaspor deplasmanda Vavacars Fatih Karagümrük’e misafir oldu. Kırmızı-beyazlı takım deplasmandan eli boş dönmedi, taraftara bolca hayal kırıklığı ve stres getirdi. Çünkü maç sonu istatistiklerine bakınca topla oynamayan bir takımdan nasıl 4 gol yedik diye insan sormadan edemiyor.

Sakatlığı olanlar, cezalılar, parası ödenmediği için maça çıkmayan futbolcular derken iç güveysinden bile beter bir kadroyla sahaya çıkıldı. Savunma hattının yaş ortalaması futbol için ortalamanın üstündeyken, sol bekin yaşı genç olduğu halde beklenen performansı gösteremedi. Sergen Yalçın’la takım olma ruhumuzu kaybettik. Artık “Biz Antalyaspor’uz” diyemiyoruz. Çünkü sezon başında Sabri Gülel ve Nuri Şahin’in oluşturduğu Antalyaspor, artık Kaosspor. Antalyaspor’da sadece 47 gün görev yapan bir teknik direktör vardı, belki birçok kişi tarafından hatırlanmıyor. Stjepan Tomas, sadece 47 gün boyunca görev yaptığı halde Sergen Yalçın’dan daha çok bizden biri gibi hissettirmişti. Sergen Yalçın, Antalyaspor’a yavan kaldı.

Antalyaspor, bu sezon Avrupa’ya gidebilecek potansiyele sahipken yanlış yönetilmenin ya da yönetilememenin kurbanı olarak yerinde saymaya devam etti. Kamera karşısına geçince herkes gece gündüz çalıştığını, elinden geleni yaptığını, hasta olsa bile takım için çabalamaya devam ettiğini söyledi. Bu kadar çabayla biz neden bir arpa boyu yol alamadık?

Eskiden Antalyaspor maçlarında hakem kararlarını, futbolcularının bireysel hatalarını konuşurduk, ama artık yönetilemeyen Antalyaspor’dan diğerlerine sıra gelmiyor. Maç günlerinde eleştirdiğimiz, hakem hatalarına sinirlendiğimiz Antalyaspor’u özledim.

Bize Antalyaspor’u geri verin!