Dolar 39,8224
Euro 46,9094
Altın 4.259,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 36°C
Açık
Antalya
36°C
Açık
Cum 35°C
Cts 34°C
Paz 33°C
Pts 33°C

Antalyaspor Çalışmalara Ara Vermeden Devam Ediyor

Antalyaspor, lige verilen arada ikinci hazırlık çalışmasını gerçekleştirdi.

Antalyaspor Çalışmalara Ara Vermeden Devam Ediyor
21 Mart 2019 15:30

Spor Toto Süper Lig’e verilen milli arada çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, bugün kuvvet ve dayanıklılık antrenmanı yaptı.

Kırmızı beyazlılar, düz koşu ile başladığı antrenmana ısınma hareketleri ile devam etti. Teknik Direktör Bülent Korkmaz gözetimindeki antrenmanda daha sonra futbolcular 4 ayrı istasyonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, skor 6-6’ya geldiğinde çift kale maçı sonlandırdı ve yorucu antrenmanda istekli çalışan futbolculara teşekkür etti.

Öte yandan, Antalyaspor’un Milli Maç arasındaki ilk hazırlık maçı da kesinleşti. Kırmızı beyazlılar 29 Mart Cuma günü Regnum Carya Otel sahasında saat 17.00’de Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.