Dolar 39,9048
Euro 47,0478
Altın 4.303,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 37°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
37°C
Parçalı Bulutlu
Per 36°C
Cum 36°C
Cts 35°C
Paz 34°C

Parkenin Akreplerinden Taraftara Çağrı

CIP Travel Antalyaspor erkek hentbol takımı bu hafta Pazar günü saat 15.00’te Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda Göztepe’yi ağırlayacak

Parkenin Akreplerinden Taraftara Çağrı
8 Mart 2019 13:02

THF Erkekler Süper Lig’de bu hafta Göztepe’yi ağırlayacak CIP Travel Antalyaspor’da Antrenör Fatih Işık geçen hafta oynanan Selka Eskişehir ve Göztepe maçları hakkında açıklamada bulundu.

Selka Eskişehir karşısında ilk yarıyı bir farklı üstünlükle tamamlamalarına rağmen ikinci yarıda İbrahim ve Emre’nin kırmızı kartları ile aldıkları 12 tane iki dakika cezası yüzünden oyun planlarının bozulduğunu söyleyen Antrenör Fatih Işık, “Bu durum 28 dakikada oyunda bir kişi eksik oynamamızı gerektirdi. Bu yüzden ister istemez daha fazla efor harcadık. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak etkilendik. Bu durum maçın skoruna da etki etti. Buna rağmen mücadelenin sonlarına doğru toparlandık. Fakat temdit yedi metreyi kaçırarak karşılaşmadan 28-27 mağlup ayrıldık. Bu kadar iyi oyunun karşılığında puansız dönmemeliydik ancak bazen şans yanınızda olmuyor. Biz her geçen gün daha fazla savaşan, daha çok mücadele eden bir ekip haline geleceğiz.” dedi.

Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Göztepe’yi ağırlayacaklarını da belirten Fatih Işık, “Çok kritik bir maça çıkacağız. Öncelikle taraftarlarımızın Parkenin Akrepleri’ni salonda yalnız bırakmamasını istiyoruz. 17. güç olarak tribünde yerlerini almalarını ve bize destek vermelerini bekliyoruz. Bu maçın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Kondisyonel, fiziksel ve psikolojik olarak hazırlıklarımızı sürdürdük. Oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. Savaşarak ciddi bir mücadele örneği gösterip hedefimize adım adım ilerleyeceğimizi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.