Buz Hokeyi Takımının Başına Taha Afal Geldi
Antalyaspor, 2026-2027 sezonu öncesinde buz hokeyi takımının başantrenörlüğüne Taha Afal’ı getirdi.
Antalyaspor, buz hokeyi takımında 2026-2027 sezonu öncesi başantrenörlük görevine Taha Afal’ın getirildiğini duyurdu. Kırmızı-beyazlı kulüp, milli takım kariyerinde de önemli başarılara imza atan deneyimli çalıştırıcıyla anlaşma sağlandığını açıkladı.
Kulüpten “hoş geldin” mesajı
Antalyaspor tarafından yapılan açıklamada, “Antalyaspor buz hokeyi takımımız, 2026-2027 sezonu için Başantrenör Taha Afal ile anlaşma sağladı. Kariyerinde ay yıldızlı forma ile de başarıları bulunan Başantrenörümüze hoş geldin der; kırmızı beyaz armamız altında başarılarının devamını dileriz.” ifadelerine yer verildi.
İlk antrenman bugün
Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına başlayan Antalyaspor Buz Hokeyi Takımı, ilk antrenmanını bugün saat 21.00’de Muratpaşa Belediyesi Dağyakası Buz Paten Pisti’nde gerçekleştirecek.