Groenendijk: “Maça Yarım Saat Sonra Çıkmış Gibiydik”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından bazı futbolcuları eleştirdi.

Groenendijk: “Maça Yarım Saat Sonra Çıkmış Gibiydik”
5 Aralık 2021 17:15

Süper Lig’in 15. haftasında Yukatel Kayserispor’a 2-0 yenilen Antalyaspor’da teknik sorumlu Alfons Groenendijk, oyuncularına eleştiride bulundu.

İlk 30 dakikada kötü bir savunma ortaya koyduklarını fakat ilk 30 dakikada varlık gösteremeyen oyuncu grubu sebebiyle ilk yarıyı 2-0 geride tamamladıklarını söyleyen Groenendijk, “Maçın başlama saati 13.30’du ancak ilk 30 dakikada bizde varlık gösteremeyen bir oyuncu grubu vardı. Onlar maça 14.00’te dahil oldu. Tüm ikili mücadeleleri kazanan ve ayakta kalan rakip takım oldu.” ifadelerini kullandı. 

Bugünkü maçı kaza olarak kabul ettiklerini dile getiren Groenendijk, “İkinci yarıyı hiç konuşmak istemiyorum. İki kişi eksik kalan rakibe karşı şans yaratamadık. Çok kötü bir performans sergiledik. Bu maç genelinde kendimize bakmalıyız, kendimizi suçlamalıyız. Bir öz eleştiri yapıp kendimizde hatalar aramalıyız. Neleri düzeltebiliriz bizim onlara motive olmamız gerektiğini düşünüyorum. Umarım bir kaza maçıdır. Bu maçı önümüzdeki süreçte alınacak galibiyetlerin önüne geçen ufak bir iş kazası olarak değerlendirebiliriz” şeklinde konuştu.