Groenendijk: “Bu Şekilde Basit Gol Yememeliyiz”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk maçın ardından alınan mağlubiyeti değerlendirdi.

Groenendijk: “Bu Şekilde Basit Gol Yememeliyiz”
18 Aralık 2021 18:38

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından yaptığı değerlendirmede son dakikada yenen golü eleştirirken daha iyi sonuçlar almak adına mücadelelerini sürdüreceklerini dile getirdi.

Alfons Groenendijk, kendileri adına hayal kırıklığı yaratan bir golle 90+2. dakikada mağlup olduklarını söylerken “Öncelikle bu mağlubiyeti kabullenmemiz gerekiyor. Zor bir mücadele bekliyorduk, oyun beklediğimiz gibi başladı. İlk yarıda birlikte mücadele edip çok çalıştık. İlk yarı bizim açımızdan iyiydi diyebilirim. Maçın ikinci yarısında daha cesur oynamamız gerektiğini söylemiştik ama rakip çok yoğun bir şekilde yüklenince defansta kalıp bu atakları karşılamaya çalıştık.” dedi. 

Son dakikada yenen golü eleştiren Groenendijk, “Uzatmalarda gelen herhangi bir duran topta sonuna kadar mücadele etmemiz gerekiyor. Çünkü elinizde bir puan var ve bu puanı korumak adına ne yapılması gerekiyorsa yapmanız gerekiyor. Sanırım burada bir eksiklik vardı. Taçtan gelen golleri kabul edemeyiz, özellikle bu dakikada. Bu şekilde basit gol yememeliyiz.” ifadelerini kullandı. 

Bu maçı geride bırakıp Kasımpaşa maçına odaklanacaklarını söyleyen Hollandalı teknik adam, “Buradan gerekli dersleri çıkarıp şu andan itibaren Kasımpaşa maçını düşünmemiz gerekiyor. Çok sıkışık bir fikstüre girdik.  Geriye bakmanın kimseye faydası yok. Daha çok çalışıp daha iyi sonuçlar almak için mücadele edeceğiz.” şeklinde konuştu.