Antalyaspor Dergisi Eylül Sayısı Yayında

Antalyaspor dergisinin eylül ayı sayısı çıktı.

Antalyaspor Dergisi Eylül Sayısı Yayında
18 Eylül 2021 09:18

Antalyaspor’un resmi yayın organlarından biri olan Antalyaspor Dergisi’nin eylül sayısı, aboneleriyle buluşmaya başladı. Derginin bu ayki sayısının kapağında Cezayir’in yetiştirdiği genç yeteneklerden biri olarak ilk kez ülkesinin dışında Antalyaspor’da forma giymeye başlayan Houssam Ghacha yer aldı. Kanatlardaki hızıyla fark yaratan Ghacha, Cezayir’den Antalya’ya uzanan hayat öyküsünü dergi okuyucuları için anlattı.

Antalyaspor A.Ş. Başkan Vekili İsmail İltemir de eylül sayısının konuğu oldu. Aynı zamanda Antalya’daki inşaat sektörünün önemli isimlerinden biri olan İltemir, Antalyaspor’un dününü, bugününü ve geleceği hakkında konuştu. Antalyaspor çatısı altında birçok görevde bulunmuş olan emektar futbolcu Sancar Biçikçi de derginin konuğu olan isimler arasında yer aldı. “Mobilet Sancar” lakaplı eski futbolcu ile geçmişten günümüze Antalyaspor temalı bir yolculuğa çıkıldı.

Dünya üzerinde her geçen gün artan takipçi kitlesiyle sanal dünyada bir realite haline gelen espor ile ilgili olarak da Antalyaspor Espor Şube Sorumlusu Emre Yurdagel bilgi verdi. Yurdagel, esporun gelişimini ve kısa sürede çok büyük başarılar elde eden Antalyaspor Espor Şubesi’nin gelecekteki hedeflerini anlattı.

Antalyaspor Dergisi okuyucuları, eylül sayısında; yeni transferlerden Haji Wright’ın kariyer serüvenini, geçtiğimiz ay kaybettiğimiz dünya futbolunun efsane ismi Gerd Müller’in futbol hayatını, camiadan en son gelişmeleri ve çok daha fazlasını okuyabilecek.

Dergiye 0242 955 07 07 numaralı telefonu arayarak abone olunabiliyor.