Akay Ekim Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalyaspor’un yaşayan son kurucu üyesi Akay Ekim ebediyete uğurlandı.

Akay Ekim Son Yolculuğuna Uğurlandı
9 Mayıs 2022 16:30

Fraport TAV Antalyaspor’un kurucuları arasında yer alan, ilk genel sekreter ve yaşayan son kurucu üye Akay Ekim ebediyete uğurlandı.

Cumartesi günü yaşama veda eden Akay Ekim için ilk tören Antalyaspor Hasan Subaşı Tesislerinde yapıldı. U19 takımı futbolcuları tarafından taşınan ve kırmızı beyaz bayrağa sarılı tabutu önünde bir konuşma yapan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Emin Hesapçıoğlu, ailece de görüştükleri Akay Ekim’in vefatı nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek bıraktığı emaneti daha da ileri taşıyacaklarını söyledi. Antalyaspor Vakfı Başkanı Nafiz Tanır ise kulübün ilk tüzüğünün kendisine Akay Ekim tarafından verildiğini hatırlatarak bu büyük emaneti sonsuza dek taşıyacaklarını kaydetti. Eski yöneticilerimizden Turgay Soyer de Akay Ekim’in alkışlarla uğurlanması talebinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından merhum Akay Ekim önce alkışlarla sonra da dualarla uğurlandı. Akay Ekim’in Hasan Subaşı Tesislerindeki cenaze törenine ailesi, Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Hüseyin Sarı, eski ve mevcut yöneticiler, çalışanlar ve sporcular katıldı.

Törenin ardından merhum Akay Ekim’in cenazesi Muratpaşa Camisi’nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazına müteakip Uncalı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ETİKETLER: ,