O Makamda Ne İş Yaparsınız?

Antalyaspor’un eski başkanı Hasan Akıncıoğlu’na çağrımızdır.

O Makamda Ne İş Yaparsınız?
20 Mayıs 2021 10:00

Fraport TAV Antalyaspor’un 2008-2013 yılları arasında başkanlığını yapan, 2019 yılında TFF Süper Lig Kulüpleri ve Futbol Turizmi Geliştirme Sorumlusu görevine getirilen Hasan Akıncıoğlu, salı günü oynanan Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasında Antalyaspor camiasının tepkisini çekti. 

Başkan Mustafa Yılmaz, Gürsel Aksel Stadyumu’nda batı tribün, doğu tribününün yarısı ve locaların çoğunluğunun Beşiktaş’a verilmesi, ayrıca dışarıda kalan taraftarlara polisin müdahalede bulunması üzerine TFF Başkanı Nihat Özdemir’e tepki gösterdi. TFF Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan, camianın Antalyaspor’un haklarını en çok savunmasını beklediği isimlerden olan ve kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’un kızı Nadire Konuk ile evli olan Hasan Akıncıoğlu, olanları yalnızca izlemekle yetindi.  

Başkan Yılmaz, bu gelişmeler üzerine Hasan Akıncıoğlu’na oldukça tepki gösterdi.

SadeceAntalyaspor.com olarak çağrımızdır;

Bu camianın bulunduğunuz makamda yer almanızda %1’lik payı dahi varsa, en azından şu saatten sonra Antalyaspor’un hakkını savunun ve bu ayıbı temizleyin. Eğer bulunduğunuz makam Antalyaspor camiasının haklarını savunmanıza engel oluyorsa ve kendinizi Antalyasporlu olarak tanımlıyorsanız, bulunduğunuz makamdan derhal istifa edin !