Kayserispor 3 – 1 Antalyaspor

Antalyaspor kupada konuk olduğu Kayserispor’a 3-1 mağlup oldu ve tur şansını zora soktu …

Kayserispor 3 – 1 Antalyaspor
27 Aralık 2017 18:44

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında konuk olduğu Kayserispor’a mağlup oldu ve tur şansını mucizelere bıraktı.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanan mücadeleye Kayserispor taraftarları ilgi göstermezken, az sayıda taraftarımız da stadyumda kendilerine ayıran yerde takımımızı destekledi.

Mücadelenin hemen başında ekibimiz Nazım’ın asistiyle Deniz Kadah’ın ayağından golü buldu ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda oldukça silik bir görüntü çizen kırmızı beyazlılar, rakibinin gollerine engel olamadı ve sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

Mücadelede Maicon ve Diego kırmızı kart görürken, Antalyaspor’un da görülen kartların fazlalığı nedeniyle sportmenliğe aykırı hareketten PFDK’ya sevk edilmesi ve para cezası alması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş müsabakaları 16-17-18 Ocak 2018 tarihlerinden birinde oynanacak. TFF, mücadelenin tarihini ilerleyen günlerde açıklayacak.


STADYUM: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

HAKEMLER:  Hüseyin Göçek, Erdem Bayık, Candaş Elbil

KAYSERİSPOR 11: Muammer, Levent (dk. 46 Erdal), Atila, Sapunaru, Kucher, Meleg (dk. 31 Şamil), Badji, Espinoza, Mendes, Deniz, Stojiljkovic (dk. 31 Umut)

ANTALYASPOR: Boffin, Nazım, Chico, Diego, Musa, Yusuf,  Zeki (dk.89 Mustafa), Yekta, Harun, Maicon, Deniz

GOLLER: Umut Bulut (dk. 52), Deniz Türüç (dk. 55) Ryan Mendes (dk. 88)(Kayserispor)   Deniz Kadah (dk. 5) (Antalyaspor)

SARI KARTLAR: Espinoza, Deniz, Sapunaru (Kayserispor)  Musa, Yekta, Ferhat, Zeki, Boffin(Antalyaspor)

KIRMIZI KARTLAR: Maicon, Diego (Antalyaspor)


MAÇTAN DAKİKALAR

5′ Defansın arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kalan Deniz Kadah’ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1

16′ Maicon’ın ceza sahası dışarısından sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

43′ Deniz’in kullandığı serbest vuruşta top az farkla üstten auta gitti.

44′ Mendes’in sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya yaptığı vuruşta top az farkla yandan auta gitti.

52′ Deniz’in sol kanattan yaptığı ortada ceza sahasında topa iyi yükselen Umut’un kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1

54′ Umut’un savunmanın arkasına attığı topla kaleci ile karşı karşıya kalan Deniz, düzgün bir vuruşla takımını öne geçiren golü kaydetti: 2-1

68′ Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde topu önünde bulan Grando’nun vuruşunda top üstten auta çıktı.

89′ Sağ kanattan ceza sahasına giren Deniz topu müsait durumdaki Mendes’e çıkardı. Mendes, düzgün vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 3-1

Mücadelede başka gol olmayınca Antalyaspor sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

KAYNAK: İHA