Yanal: “Güzel Bir Hikaye Yazıyoruz”

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından alınan galibiyeti değerlendirdi.

Yanal: “Güzel Bir Hikaye Yazıyoruz”
17 Mart 2021 23:30

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada zor olan koşulları güzel bir avantaj çevirdiklerini belirtirken, kupayı hak ettiklerini söyledi.

Alanyaspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarına dikkat çeken Ersun Yanal, “Biz güzel bir hikaye yazıyoruz. Oyuncularım, olanaklarımızın zor olduğu koşulları güzel bir avantaja çevirdiler. Bu işte emeği en çok olan kişiler. 21 yıl aradan sonra Antalyaspor finale kaldı. Bunu oyuncular başardı. Şimdi önümüzde kupa finali ve önemli maçlar olacak. Ligin sonuna yakın zaman diliminde kupa oynayacağız. Rakip Beşiktaş, her iki takım da kupayı hak etti. Gol yemeden buraya kadar geldik, tekrar hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Oyuncu grubunun disiplinin ve iştahının fazla olduğuna da değinen Yanal, “Bazı mevkilerde farklı oyuncularımız olmasına rağmen açığı kapatıyorlar. Oyuncu grubu eksik olan taraflarını bilip, kendilerini geliştiriyor. En büyük tebrik oyuncularındır.” şeklinde konuştu. 

İki Antalya takımının geçen sene ve bu sene yarı final oynamasına da sözlerini ekleyen deneyimli teknik adam, “İki Antalya takımı, çok özel. Geçen sene de benzer bir senaryo gerçekleşti. Antalya şehri bence Türkiye’nin en önemli futbol iklimine sahip. Güzel bir hikaye çıkıyor” diye konuştu.