Göztepe Maçının Biletleri Satışa Sunuldu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turunda oynanacak Antalyaspor – Göztepe mücadelesinin biletleri satışa çıktı.

Göztepe Maçının Biletleri Satışa Sunuldu
11 Ocak 2019 17:44

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turunda oynanacak Antalyaspor – Göztepe mücadelesinin biletleri satışa çıktı.

Antalyaspor Yönetimi, Antalya Stadyumu’nda 15 Ocak 2019 Salı günü 18.00’da oynanacak mücadelenin bilet fiyatlarını 40 TL, 20 TL, 10 TL, 5 TL olarak belirledi.

Antalyaspor – Göztepe mücadelesinin bilet fiyatları şu şekilde:

VIP TRİBÜN: 40 TL

BATI TRİBÜN: 20 TL

DOĞU TRİBÜN: 10 TL

KALE ARKALARI: 5 TL

MİSAFİR TRİBÜNÜ: 6,50 TL

Mücadelenin biletlerini passo.com.tr adresinin yanı sıra Antalya Stadyumu Passolig gişeleri, N’Kolay Satış Noktaları, Passo Akıllı Telefon Uygulaması ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirsiniz.

Ayrıca Antalyaspor Yönetiminden yapılan açıklamada tribündeki birlik ve bütünlüğü sağlamak adına bazı değişikliklere gidildiği belirtildi. Yapılan açıklamada belirtilen değişiklikler şu şekilde ifade edildi:

“Sadece bu karşılaşmaya özel olarak; ‘Doğu Üst’ tribünümüzün ve ‘Kuzey Kale Arkası’ tribünümüzün 2, 3 ve 4’üncü katlarında kombine kartı bulunan taraftarlarımızın biletleri ‘Doğu Alt tribüne’, ‘Güney Kale Arkası’ tribünümüzün 2, 3 ve 4’üncü katlarında kombine kartı bulunan taraftarlarımızın biletleri ise ‘Batı Üst’ tribüne tanımlanmıştır. 

Yapılacak olan bu uygulama çerçevesinde, ‘Güney’ ve ‘Kuzey’ kale arkası ile ‘Doğu’ tribünlerinin sadece alt kısımlarına taraftarlarımız girebilecektir.”