FTA Antalyaspor’dan Taraftarlara Davet

FTA Antalyaspor yönetimi, yarın oynanacak mücadele öncesi taraftarlara çağrıda bulundu.

FTA Antalyaspor’dan Taraftarlara Davet
3 Mart 2020 19:17

Fraport TAV Antalyaspor yönetimi, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın Aytemiz Alanyaspor ile Antalya Stadyumu’nda oynanacak yarı final öncesinde taraftara çağrıda bulundu.

Antalyaspor Yönetim Kurulu, resmi site ve sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak mücadelede sahada ve tribünde dostluk görüntülerinin sergileneceğine inandığını belirtirken bugüne kadar olduğu gibi yarın da konuklarını en iyi şekilde ağırlamaktan gurur duyacaklarını belirtti. 

180 dakikanın ardından hak eden tarafın finale yükseleceğinden ve kupa için Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını belirten Antalyaspor Yönetim Kurulu, yarınki mücadelede taraftarları karşılaşmaya davet etti. 

Antalyaspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın aynı kenti temsil ettiğimiz dost rakibimiz Aytemiz Alanyaspor ile yarı final ilk karşılaşmasına çıkacağız. İki güzide kulübün mücadelesinin, sahada ve tribünde dünya kenti Antalya’nın güzelliğine yakışan bir atmosferde yaşanması en büyük temennimiz. Biz, Fraport TAV Antalyaspor olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da konuklarımızı en iyi şekilde ağırlıyor olmaktan gurur duyacağız. İlk maçın sonucu her ne olursa olsun, 180 dakikalık mücadelenin sonunda hak eden tarafın finale yükseleceğinden, kupa için Antalyamızı finalde en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphemiz yoktur. Dostluk, barış ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, sahada ve tribünlerde örnek bir görüntü sergileneceği ümidi ile tüm taraftarlarımızı karşılaşmaya davet ediyoruz.

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu