FTA Antalyaspor’da Hedef Kupayı Almak

FTA Antalyaspor, sezonun geri kalanında hedefini Türkiye Kupası’nı kazanmak olarak belirledi.

FTA Antalyaspor’da Hedef Kupayı Almak
11 Mayıs 2020 13:38

Sezona kötü bir başlangıç yapan fakat ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle toparlanan Fraport TAV Antalyaspor, hedefini Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluk olarak belirledi. 

Yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle lige verilen arada çalışmalarına devam eden, geçtiğimiz gün ise lig ve kupa hazırlıklarına Regnum Carya’da kampa girerek başlayan kırmızı-beyazlılar, ligde ve kupada yakaladığı başarıyı sürdürmek istiyor.

TFF’nin 12 Haziran’da ligleri başlatma kararı almasının ardından oyuncuların otelde kampa girdiğini ve burada gerekli tedbirlerin en üst düzeyde alınarak çalışmaların sürdüğünü belirten Basın Sözcüsü Murat Süğlün, “Sürecin başından beri lig ve kupanın oynanması fikrinde olduk. İstikrarlı çıkışımızı sürdürerek ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Kupada finale çıkmamız halinde sezon sonuna dek oynayacağımız maç sayısı 10’a çıkacak. Bu sayıya göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa ulaşıp kupayı kazanmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.