David Badia Rövanştan Umutlu

Kayserispor’a 3-1 mağlup olan Antalyaspor’da Teknik Sorumlu David Badia, rövanş maçı için umutlu olduğunu söyledi …

David Badia Rövanştan Umutlu
27 Aralık 2017 19:26

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda deplasmanda Kayserispor’a 3-1 mağlup olan Antalyaspor’da Teknik Sorumlu David Badia, rövanş maçı için sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında oyuncularını tebrik eden David Badia, attıkları golün kendileri için çok değerli olduğunu kaydederek, Antalya’da oynanacak maçı sabırsızlıkla beklediğini belirtti.

David Badia, basın toplantısında şunları söyledi:

Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum, çok büyük bir efor sarf ettiler. Bu sebeple kendileriyle gurur duyuyorum. İlk yarı oyunu domine eden taraf bizdik. Buraya 11 kişi sahada olmak üzere 3 kişi de U21 takımdan hazırlanarak geldik. Bildiğiniz gibi bazı sorunlar ve sakat olan oyuncularımız var. İlk yarı öne geçen taraf bizdik. Baktığınız zaman rakip takım hocası ilk 30 dakikada 2 oyuncu değişikliğine gitti. Şu anlama geliyor, hakikaten onlara zorluk çıkardık. İkinci yarı 2 golü 3-4 dakika arayla yedik. 2-1 bizim için fena skor değildi. Oyuncu değişikliğine gidemediğimiz için son dakikalarda yediğimiz bir gol var. Bildiğiniz gibi iki ayaklı bir maç. Bu oyuncu grubumun göstermiş olduğu karakteri gösterirsek Antalya’da oynanacak maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Attığımız gol eminim ki turu geçmek adına çok önem arz eden bir gol.