Antalyaspor’un Hedefi Final

Antalyaspor’un Hedefi Final
14 Aralık 2015 14:36

Yarın Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakasında ilk maçında Giresunspor’u sahasında ağırlayacak olan Antalyaspor, maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmayla tamamladı. Mehmet Uğurlu ile Samuel Eto’o koordinasyonunda gerçekleştirilen antrenmanda istasyon çalışması yapılmasının ardından taktik ve şut çalışmasıyla antrenman sona erdi. Antrenmanda taktik çalışmasını yöneten takım kaptanı Eto’o, oyunu sık sık durdurarak arkadaşlarına uyarılarda bulundu.

Antrenmanı izleyen Antalyaspor A.Ş Başkanı Gültekin Gencer, Ziraat Türkiye Kupası’nda gruptaki ilk maçlarını yarın Giresunspor’a karşı oynayacaklarını kaydetti. Gruptan lider olarak çıkmak istediklerini belirten Gencer, Ziraat Türkiye Kupası final maçının Mayıs ayında Antalya Arena’da oynanacağını ifade etti.

“Bizim için kupanın önemi, final maçının Antalya’da oynanacak olması” diyen Gültekin Gencer, kupada finale kadar gidip Antalya Arena’da final heyecanı yaşamak istediklerini aktardı. Gencer, Giresunspor ile oynayacakları kupa maçında taraftarların tribünleri doldurarak takımlarını desteklemelerini istedi.

Mersin İdmanyurdu maçını izleyen 6000 taraftarına takımlarını 90 dakika destekledikleri için teşekkür eden Başkan Gencer, çok sayıda taraftarın Osmanlıspor karşılaşmasındaki kötü tezahürat nedeniyle Mersin İdmanyurdu maçını izleyemediğini açıkladı. Taraftarların kötü tezahürat konusunda daha dikkatli olmalarını isteyen Gencer, “Türkiye’de bu işin artık affı yok. Bu sistemden dolayı yapılan olumsuz her şeyde anında tribün kapatılıyor. Bu da güzel şey değil. İki kendini bilmezin yaptığı tezahürattan sonra tribündeki herkes Antalyaspor’u izlemekten mahrum bırakılıyor.” diye konuştu.