Antalyaspor – Eyüpspor (MAÇA DOĞRU)

Antalyaspor, kupada 5. Eleme Turu rövanş maçında Eyüpspor’u konuk edecek.

Antalyaspor – Eyüpspor (MAÇA DOĞRU)
17 Aralık 2019 12:00

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu rövanş maçında Eyüpspor’u konuk edecek. Asteria Kremlin Palace Spor Merkezi’nde oynanacak mücadelenin başlama saati 14.30.

Antalyaspor – Eyüpspor mücadelesi A Spor ekranlarından yayınlanacak.

Lig Sıralaması

Antalyaspor, Süper Lig’de 15 haftada topladığı 13 puanla 16. sırada bulunurken, Eyüpspor 2. Lig Kırmızı Grup’ta 17 haftada topladığı 14 puanla 16. sırada yer alıyor.

İlk Maç

Antalyaspor, 5. Eleme Turu ilk maçında Eyüpspor’u Gustavo Blanco, Harun ve Fredy’nin golleriyle 3-0 yenmişti.

Maçın Hakemi

Antalyaspor – Eyüpspor mücadelesini Kadir Sağlam yönetecek. Kadir Sağlam’ın yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Gökmen Baltacı yapacak. 

(H) Kadir Sağlam
(Y) Gökhan Memişoğlu
(Y) Gökmen Baltacı
(D) Efe Tanrıverdi

Hakem İstatistikleri

Kadir Sağlam, geçtiğimiz sezon Antalyaspor’un kupada Orhangazi Belediyespor ile oynadığı 5. eleme Turu rövanş mücadelesinde düdük çalmıştı.

İki Takım Arasındaki Maçlar

Antalyaspor ve Eyüpspor, tarihte ilk kez 1988-1989 sezonunda 2. Futbol Ligi mücadelesinde karşı karşıya gelmişti. Antalyaspor, Antalya’da oynanan mücadeleyi 3-1 kazanmış, takımımızın golleri Erhan ve Adnan’dan gelmişti. 

Antalyaspor ve Eyüpspor, bugüne dek ikisi 2. Futbol Ligi, ikisi Türkiye Kupası olmak üzere 4 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların dördünü de kazanmayı başardı.