Zemin Sıkıntısı Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında oynanan Beşiktaş maçı ile açılışı yapılan Antalya Arena’da zemin problemi devam ediyor.

Zemin Sıkıntısı Devam Ediyor
1 Ocak 2016 19:29

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında oynanan Beşiktaş maçı ile açılışı yapılan Antalya Arena’da zemin problemi devam ediyor. Çimlerin futbol oynamaya hazır olmaması nedeniyle ligin başında açılamayan Antalya Arena, daha sonra güneşlendirme ve havalandırma sistemi güçlendirmesi sonucu Beşiktaş maçında kapıları açmış ancak Antalyaspor yeni mabedinde ligin ilk yarısında sadece 5 resmi maç yapabilmişti.

Antalyaspor, yeni stadında Beşiktaş’la yapılan ilk karşılaşmanın ardından zeminden kaynaklı sorunlar nedeniyle bir çok kez maçlarını Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda oynamak zorunda kaldı. Antalyaspor, Arena’da oynadığı 5 resmi müsabakada 1 mağlubiyet 2 beraberlik ve 2 galibiyet elde etti.

Gaziantepspor maçının ardından Antalya Arena’nın zemini tekrar bakıma alındı. Bu nedenle Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’un 11 Ocak Pazartesi günü Tuzlaspor ile oynayacağı maç Akdeniz Üniversitesi Stadı’na alındı. Antalya Arena’da devam eden çim bakım çalışmalarının ligin ikinci yarısına kadar devam edeceği belirtildi.