Antalyaspor Havuzdan 66 Madalya Çıkardı

Antaly’da düzenlenen 13 Yaş ve Üzeri Ön Eleme Yüzme Müsabakalarına kırmızı-beyazlılar damga vurdu.

Antalyaspor Havuzdan 66 Madalya Çıkardı
24 Şubat 2021 13:43

Antalya Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Yüzme Havuzunda, 13 Yaş ve Üzeri Ön Eleme Yüzme Müsabakaları düzenlendi.

Giresun’da gerçekleştirilecek olan bir sonraki Türkiye Şampiyonası’na katılmak için özel antrenman yapan Antalyaspor’un Türkiye Şampiyonu ve rekortmeni sporcuları son dönemde katıldıkları yoğun müsabaka programı nedeniyle, yorgunluk yaşamamaları için bu yarışlarda dinlendirildi. Antalyaspor Yüzme Takımı, bu müsabakaya 13, 14 ve 15 yaş grubundaki diğer 25 sporcu ile katılım sağladı. Buna rağmen bu yaş gruplarında en çok dereceye giren sporcu sayısına sahip kulüp olarak, Antalyaspor bir kez daha en başarılı takım olarak dikkat çekti.

Müsabakalarda, 13 yaş grubunda Antalyaspor 12 birincilik, 8 ikincilik, 12 üçüncülük elde ederek, 2. Fenerbahçe ve 3. Antalya GSK’nin önünde ilk sırada yer aldı.

14 yaş grubunda 9 birincilik, 6 ikincilik, 2 üçüncülük alan Antalyaspor yüzme takımı birinci olurken, Fenerbahçe ikinci, Nil Spor Kulübü üçüncü oldu.

15 yaş grubunda ise 5 birincilik, 8 ikincilik, 4 üçüncülük kazanan kırmızı beyazlı yüzücüler birinci sırada yer alırken Fenerbahçe ikinci, Kocaeli Yıldızlar takımı da üçüncü sırayı elde etti.

Antalyaspor, müsabakalar sonucunda toplamda 26 birincilik, 22 ikincilik, 18 üçüncülük elde etti.