Yusuf ve Harun

Sedat Karabük Hocamızın Antalyasporumuza kazandırdığı genç yetenek ve maddi geliri şimdiye kadar hiçbir hoca ve yönetim kazandırmamıştır …

Yusuf ve Harun
15 Mart 2017 08:26

Antalyasporumuz,  Çaykur Rizespor maçında 2-1 ile galip geldi. Sosyal medyada galip gelmemizden çok Yusuf Çelik ve Harun Alpsoy isimleri konuşuldu. Rıza Çalımbay göklere çıkartıldı.

Yusuf’un mevkisi stoper ve ön libero, Harun Alpsoy’un mevkisi de ön libero.

Bu iki genç yeteneğimizin mevkilerine bakınca zorunlu olarak oynatıldığının farkına varırsınız. İlk kez Süper Lig’de ilk 11 çıkan, hatta ilk kez forma giyen bu iki gencimizin geleceği açık. Rıza Hocamızın ilerleyen haftalarda zaman zaman bu iki gencimize fırsat vereceğinden şüphemiz yok. Bu iki gencimize bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar diliyorum. Kazanan Antalyaspor olacaktır.

Sedat Karabük Hocamızın Antalyasporumuza kazandırdığı genç yetenek ve maddi geliri şimdiye kadar hiçbir hoca ve yönetim kazandırmamıştır.

Zeki Yıldırım’ı paf takımından sonra belli başlı takımlara kademe kademe kiralayarak gelişimini sağlayan Sedat Hoca, Zeki’yi şu an Antalyaspor futbol takımının vazgeçilmezlerinden yaptı.

Osman Çelik’i kiralayan Sedat Hoca, gelişimine öncü oldu. Şu an TFF 1. Lig’in vazgeçilmezlerinden.

Emre Akbaba’yı ilk olarak 3. Lig sonra da 2. Lig B takımlarına kiraladı. Oyuncunun gelişimi Alanyaspor’da üst seviyeye çıktı. Emre, Türkiye liglerinin konuştuğu bir futbolcu şu anda.

Yusuf Çelik U21 takımının kaptanı. 3. Lig’de Manavgatspor’da kiralık oynarken sakatlandı, gelişimi devam ediyor. Sakatlanmasa en kötü TFF 1. Lig’de oynardı dediğim bir futbolcu.

Sedat Hocanın bir de dışarıdan kazandırdığı ve Antalyaspor’a maddi olarak iyi kazanç sağladığı Aissati, Ömer Şişmanoğlu, Murat Duruer, Lokman Gör, Lamine Diarra gibi futbolcular var.

Şimdiki yönetim, Sedat Karabük gibi liglere hakim bir hocayı kulübümüzde görevlendirirse kazananın Antalyaspor olacağına inananlardanım.

Çaykur Rizespor’a karşı Avrupa yolunda hayati önem taşıyan maçta galip gelen takımımızı kutlar, başarılar dilerim.