Yürekli Değişim

Ne oldu bu Antalyaspor’a? Geçen sene gol yer yemez oyundan düşen ve bunun sonucunda birçok maçı farklı mağlup kapatan Antalyaspor’dan bahsediyorum…

Yürekli Değişim
5 Eylül 2018 08:23

Ne oldu bu Antalyaspor’a? Geçen sene gol yer yemez oyundan düşen ve bunun sonucunda birçok maçı farklı mağlup kapatan Antalyaspor’dan bahsediyorum.

Geçen seneye göre neredeyse aynı oyuncu kadrosuyla çabuk pes etmeyi seven takımımız, bu sene maçın son düdüğüne kadar savaşan bir takım haline gelmiş. Taraftar olarak çok bir şey değil bunu görmek istiyoruz. Kaybedelim, gol yiyelim, on kişi kalalım ama sonuna kadar mücadeleyi bırakmayalım.

Oyuncu tercihi yanlıştır, taktik seçim hatalı olmuştur, bireysel hatalar skora etki etmiştir, geçen haftaki futbolu oynayamamıştır falan bunları şimdilik geçelim. Önce Mevlüt’ün golü geldi. Belki de oh 1-1 oldu bu bize yeter diyebilecek takım ileriye gitmek için uğraştı. Savaştı ve maçı aldı. Uzatma dakikaları artık Antalyasporlu için ızdırap değil umut kaynağı olmaya başladı.

Aylardır kahrolan Antalyaspor taraftarını son iki haftadır ortaya koyduğu mücadelesiyle, aldığı skorlarla mutlu etmeyi başaranlara, yürekli mücadeleyi ortaya koyanlara bin selam olsun.