YÖRSİAD’dan Başkan Çetin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

YÖRSİAD yönetimi, Aziz Çetin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

YÖRSİAD’dan Başkan Çetin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
8 Haziran 2021 10:07

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Başkan M. Aykut Ege, Kurucu ve Onursal Başkan Semih Beken ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz hafta Antalyaspor’un yeni başkanı olarak göreve başlayan Aziz Çetin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Antalyaspor’un yeni yönetimini ve Başkan Aziz Çetin’i yeni görevi nedeniyle kutlayan Başkan M. Aykut Ege “Aziz Çetin Başkanımıza Antalyaspor Başkanlığının hayırlı olmasını diliyoruz. Aziz Başkan öncelikle çok iyi bir Antalyaspor taraftarıdır. Tribünden Başkanlığa uzanan bir Antalyaspor sevdalısıdır. Bizim için ayrıca önemlisi de YÖRSİAD’ın kurucu üyesi ve yüksek istişare kurulu üyesidir. Yörükler ve Yörük İş İnsanları olarak şehrimizin takımı Antalyaspor’un her zaman yanındayız. Aziz Başkanımız ve Antalyaspor ile ortak projelerde bir araya geleceğiz. Kendisine her zaman desteğimiz tamdır” dedi.

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ise YÖRSİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Antalyaspor’un hedefleri olan bir takım olacağını ve Antalya’nın desteği ile de bunu başaracaklarına inandıklarını söyledi ve YÖRSİAD ile ortak geliştirilecek projelerde bir araya geleceklerini söyledi.

Ziyarette, YÖRSİAD Başkanı M. Aykut Ege ve YÖRSİAD Kurucu ve Onursal Başkanı Semih Beken’in yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Funda Gülel Osman Güngör, Süleyman Kaplan, Murat Ulusoy, Alper Oral, Seyfettin Şahin, Bora Sinanoğlu, Erhan Tunç ve Adem İnal da yer aldı.