YÖRSİAD’dan Antalyaspor’a Ziyaret

YÖRSİAD bu sene gösterdiği performansla göz dolduran Antalyaspor’u ziyaret etti.

YÖRSİAD’dan Antalyaspor’a Ziyaret
25 Nisan 2019 14:38

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kırmızı Beyazlı takımı Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde ziyaret ederken, önce antrenmanlarını izledi ardından da getirdikleri baklavayı futbolcu ve teknik heyete sundu. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege ve Yönetim Kurulu Üyeleri sohbet ederken, başarılı geçen sezonu da değerlendirdi ve verdikleri destek için iş insanlarına teşekkür etti.

YÖRSİAD Yönetimi yanlarında getirdikleri Yörük Keyfilerini Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve futbolculara verdiler.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Yörük Sanayici İş İnsanları Derneği Başkan ve Yöneticilerine geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. Toplumun gelişmesinde Sivil Toplum Örgütleri her zaman önemli yer tutar. Bizlerin yanlarında oldukları ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Antalyaspor’u ziyaret ettiklerini dile getiren YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege “YÖRSİAD olarak her sene olduğu gibi bu sene de şehrimizin takımını desteklemek, kalbimizin onlarla attığını belirtmek için antrenmanlarında Antalyaspor’umuzu ziyaret ettik. Bu sene şehrimizin iki güzide takımı hem Antalyaspor’u hem de Alanyaspor’umuz bizleri gururlandırıyor. Bizde her iki takımımızın başarılarının devamını diliyoruz. Bu sene gösterdikleri performans ile zaten enerjileri tavan yapmış Antalyaspor’umuzun enerjilerine katkı sağlamak adına sembolik de olsa baklavamızı aldık ve Antalyaspor futbolcuları ve teknik heyete sunduk” diye konuştu.