Antalyaspor Yönetiminde Şeffaflık Kuşkusu

Mali kongre öncesi birçok soru işareti barındıran ve şeffaflık kuşkuları oluşturan yönetimin kongrede nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor …

Antalyaspor Yönetiminde Şeffaflık Kuşkusu
26 Nisan 2016 10:02

27 Nisan 2016 Çarşamba günü Mali Kongre’ye gitmeye hazırlanan Antalyaspor Kulubü’nün açıkladığı mali tablodaki bazı ayrıntılar yönetimde şeffaflık kuşkusu oluşturdu.

Özellikle bu sezon birçok futbolcunun belli menajerler yolu ile takıma transfer olması, menajerlere ne kadar ödendiği sorularını akıllara getirmişti. Ancak açıklanan mali tabloda bu giderlere ait bir kalemin belirtilmediği görüldü.

Bir diğer şeffaflık kuşkusu oluşturan noktanın da 11 milyon TL tutarındaki avans olduğu görüldü. Bu miktarın çekilip harcandığı görülürken hangi gelire karşı çekildiğine dair ise hiçbir bilgi bulunmuyor.

Ayrıca 2015 yılına ait 84.5 Milyon TL borç gözükmekle birlikte 2016/2017 sezonuna dair gelirlerin şimdiden kullanılmaya başlandığı düşünüldüğünde bu borç miktarının daha fazla olduğu tahmin ediliyor.

Antalyaspor’u sıkıntıya sokacak bir başka konunun da birçok futbolcu ve antrenör ile mahkemelik olunması gösteriliyor. Bu davalarda Antalyaspor’un haksız bulunması durumunda açıklanan borç miktarının daha da artacağı belirtiliyor.

Mali kongre öncesi birçok soru işareti barındıran ve şeffaflık kuşkuları oluşturan Antalyaspor Yönetimi’nin kongrede nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.