Yönetim Kurulundan Karaloğlu’na Ziyaret

Antalyaspor Yönetim Kurulu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na ziyarette bulundu …

Yönetim Kurulundan Karaloğlu’na Ziyaret
20 Ekim 2016 19:55

Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ali Şafak Öztürk, Bora Terzioğlu, Nurettin Ünal, İsmail Bilal, Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Altıner ve Mustafa Vicir yer aldı.

Vali Münir Karaloğlu, Antalyaspor yöneticilerini makamında kabulünde Antalyaspor’un oynadığı futbol ile daha iyi yerlerde olacağına inandığını belirterek başarı dileklerini ifade etti.

Görüşmede, son oynanan Çaykur Rizespor maçından da bahsedildi. Yönetim kurulu üyemiz Emin Altıner’in, Rizeli olan Vali Münir Karaloğlu’na maçtan bahsederken esprili sözler kullanması gülüşmelere neden oldu. Ayrıca Vali Karaloğlu, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın takımın başına getirilmesinin ise çok isabetli bir karar olduğunu vurguladı.

Desteklerinden dolayı Vali Karaloğlu’na teşekkür eden Başkan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Karaloğlu’na Antalyasporumuzun forma, kaşkol ve şapkasını hediye ederek birlikte fotoğraf çektirdi.