Yılmaz’dan Tanır Hakkında Şok İddia

Ali Yılmaz, Nafiz Tanır’ın kendisini kandırdığını iddia etti …

Yılmaz’dan Tanır Hakkında Şok İddia
13 Haziran 2016 16:03

Antalyaspor Vakfı eski Başkanı ve Antalyaspor A.Ş. eski İkinci Başkanı Ali Yılmaz, Nafiz Tanır’ın kendisini kandırdığını iddia etti.

Ali Yılmaz, Antalyaspor’da Gencer dönemine dair bazı usulsüzlük iddialarını Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır’a söylediğini, Tanır’ın ise bu iddialardan haberi olduğunu söyleyerek kendisini kandırdığını dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Gültekin Gencer’in “Tüm transfer ilişkilerinden dernek yönetiminin haberi vardı” açıklamasına da değinen Yılmaz, böyle bir durum var ise Nafiz Tanır’ın gelecek hafta yapılacak olan kulüp derneği seçiminde başkanlıktan affını istemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Ali Yılmaz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Tüm bu usulsüzlükiddialarımı daha önce Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır’a söyledim. Bu duruma müsaade etmemesini istedim. Her defasında bana bu konulardan haberi olduğunu söyledi. Sonradan öğrendim ki meğer beni kandırmış. Ben de tepki vermek için vakıf başkanlığından istifa ettim. Sayın Nafiz Tanır yeniden aday olacaksa kendisini aklamak için 2016 yılını ibra etmemeli ve en ince ayrıntısına dek incelenmesini sağlamalıdır. Aksi takdirde şüpheleri güçlendirecektir. Zaten Gencer geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada transfer ilişkilerinden dernek yönetiminin haberi olduğunu söyledi. Eğer böyle bir durum varsa Nafiz Tanır, dernek başkanlığı adaylık isteiğini gözden geçirmeli hatta affını istemelidir.”