Yılın Transferi Hamza Hamzaoğlu

Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başına getirilmesi, bu sezon yapılan en doğru iş oldu…

Yılın Transferi Hamza Hamzaoğlu
7 Şubat 2018 07:07

Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başına getirilmesi, bu sezon yapılan en doğru iş oldu. Geçen hafta camiada büyük bir karamsarlık varken Malatya maçında oynanan güzel oyun ve alınan galibiyet coşku yarattı. Geçtiğimiz hafta yazımda “Bu takımın ligde kalması mucize olur” demiştim ama görüyorum ki Hamza Hamzaoğlu ve kaptan Zeki’nin fedakarlığı bu mucizeyi gerçekleştirebilecek güçte.

Deniz Kadah’ın hırsı, Emre Güral’ın becerisi, Maicon’un teknik kapasitesi, Charles’ın mücadelesi, Sangare, Celustka’nın çalışkanlığı ve milli savunma bakanımız Diego Angelo’nun liderliğiyle bu takım ligde kalacaktır.

Taraftarımızın da müthiş desteğini es geçmemek gerekir. Özellikle kale arkasında bulunan her kardeşimin, her ağabeyimin yüreğine sağlık.

Rakiplerimize bakacak olursak, Konya’nın da alt sıralardan kurtulacağı belli, belki Akhisarspor potaya girecek. Bu sezon Osmanlıspor ve Karabük’ün düşmesini bekliyorum. Son sıra için büyük bir mücadele olacak.

Antalyaspor, Malatyaspor maçındaki motivasyonunu korursa ligi ilk 10 içerisinde bitirecektir.

Önümüzdeki hafta Galatasaray maçında puan almamız sürpriz olmaz. Galatasaray bocalamış durumda ve biz onları orada yenecek güçteyiz.