Yeşil Cephe’den Saldırı Açıklaması

Denizlispor taraftar gruplarından Yeşil Cephe, Antalyaspor takım otobüsüne yapılan saldırının ardından açıklama yaptı.

Yeşil Cephe’den Saldırı Açıklaması
28 Ocak 2018 22:34

Denizlispor taraftar gruplarından Yeşil Cephe, Antalyaspor takım otobüsüne yapılan saldırının ardından açıklama yaptı.

Yeşil Cephe, Antalya’ya dönen Antalyaspor takım otobüsünün taşlandığını üzüntüyle öğrendiklerini belirtti. Saldırıya imza atanların hiçbir şekilde kendileri içinden olmadığını aktaran Yeşil Cephe oluşumu, saldırı için Antalyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yeşil Cephe’nin sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

Bugün Manisa’nın Akhisar ilçesinde Akhisarspor’la oynadığı karşılaşmanın ardından Antalya’ya dönen Antalyaspor takım otobüsünün maalesef şehrimizden geçiş yaptığı esnada taşlandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Öncelikle tüm Antalyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir; bu çirkin olaya imza atanların hiçbir şekilde Yeşil Cephe’yle alakası olmadığının bilinmesini isteriz.

Yapılan bu çirkin saldırının, kurulduğu günden bu yana tribünlerde dostluğu kendine şiar edinen Yeşil Cephe’yle hiçbir bağlantısı olamayacağı aşikardır. Yeşil Cephe’yi tanıyan herkes Yeşil Cephe’nin asla bu tarz kaypakça ve korkakça hareketlere tenezzül etmeyeceğini çok iyi bilir. Antalyaspor camiasına tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletmekle birlikte bu hareketi yapan korkak ve karaktersizleri şiddetle kınıyoruz. Denizli emniyetinin de bu çirkin olayın faillerini bir an önce yakalayarak ifşa edip kanun önüne çıkarmasını bekliyoruz.

Bizler Yeşil Cephe olarak tüm camialarla gönül köprüsü kurmaya çalışırken şehrimizde bir parazit şeklinde hayatını sürdüren hiçbiri Denizlili olmayan azınlıktaki ‘’Korkak, Şerefsiz, Alçakların’’ bu köprüleri yıkmasına asla izin vermeyeceğiz.

Menfaatsiz Denizlisporlular Oluşumu Yeşil Cephe !