Yönetimdeki Yeni İsimler Belli Oldu

aşkan Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor’da istifa eden yönetim kurulu üyelerinin yerine gelen isimleri açıkladı …

Yönetimdeki Yeni İsimler Belli Oldu
13 Ağustos 2017 14:56

Başkan Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor’da istifa eden yönetim kurulu üyelerinin yerine gelen isimleri açıklarken, Gencer’in geçen gün yaptığı açıklamalara da cevap verdi.

Gültekin Gencer’in geçtiğimiz günlerde yaptığı borcun 60 milyon TL  arttığıyla ilgili söylentiye gülüp geçtiğini belirten Ali Şafak Öztürk, eski başkan hakkında hukuki sürecin devam ettiğini ve kendisini ciddiye almadığını açıkladı.

Antalyaspor’da istifa eden yönetim kurulu üyeleri İsmail Bilal, Salman Aksal, Salih Peker ve Emin Altıner’in hakkında konuşan Ali Şafak Öztürk, yönetimden ayrılarak istifa eden isimler için şunları söyledi:

Çok değerli yönetim kurulu kadromuzla ilk yılımızı geçirdik. Süreç içerisinde böyle şeyler olabiliyor. İnsanların kendi işleriyle ilgili zaman zaman sıkıntısı olabiliyor. Karşılıklı konuşup izin istenebiliyor. Hafta içi yaptığımız bir kurul da yeni yönetim kurulunun açıklamasını yapmayı düşünüyorum.

Ali Şafak Öztürk, istifa eden isimlerin yerine Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Anex Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçlar, bunun dışında AGT Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Söylemez’in getirileceğini ve bu isimlerin yöneimin getirilmesinin vizyonlarının bir göstergesi olduğunu dile getirdi.