Yeni Bir Başlangıç

Taraftar, yönetim ve futbolcular el ele verip bu takımı tekrar hak ettiği yere çıkarmanın vakti geldi…

Yeni Bir Başlangıç
17 Ocak 2018 09:25

Kabus gibi geçirdik sezonun işk yarısını. Ne hocamız vardı ne başkanımız ama yine de sahipsiz değildi bu şehrin takımı. Taraftarımız sahipsiz bırakmadı, boşuna dememişler “kravatlılar gider, atkılılar kalır” diye.

Yeni başkanımız Cihan Bulut ve hocamız Hamza Hamzaoğlu ile yeni bir başlangıç olabilir bizim için ancak yine de dezavantajlıyız. Perşembe günü kupada rövanş maçında Kayserispor ile oynayacağız. Ayrıca hafta sonu ligin ikinci yarısına Beşiktaş maçı ile başlayacağız. Kamp döneminde hazırlık maçımız yok. Yeni takviyeler yok. Yalnızca kiralık gönderdiğimiz Jevtovic takıma döndü. Ayrıca balon transferimiz Menez’den de kurtulduk.

Bu dezavantajlara rağmen ben bu takıma inanıyorum. Bu takımın arkasında bu taraftar olduğu sürece biz yıkılmayız. Futbolcularımızın yüzü gülüyor ve takım içinde güzel bir aile ortamı var. Sezon sonu ligi ilk on içinde bitireceğimizden de adım gibi eminim. Takım olarak bu kaliteye sahibiz. Önemli olan önümüzdeki üç dört maç Hamza Hocaya sabır göstermektir.

Şimdi kenetlenme zamanı… Taraftar, yönetim ve futbolcular el ele verip bu takımı tekrar hak ettiği yere çıkarmanın vakti geldi.