Yeni Başkan Belli Oluyor

30 Haziran 2016 Perşembe günü kulüp tarihinin 24. başkanı belli oluyor …

Yeni Başkan Belli Oluyor
28 Haziran 2016 22:05

Antalyaspor’da 30 Haziran 2016 Perşembe günü kulüp tarihinin 24. başkanı belli oluyor.

Seçime tek aday olarak girmesi beklenen Ali Şafak Öztürk, perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurulda Antalyaspor’un yirmi dördüncü başkanı olmaya hazırlanıyor. Öztürk, başkanlığa seçildiği takdirde kulüp tarihinin en genç başkanı olacak.

Perşembe günü yapılacak olan genel kurula tek aday ile giden Antalyaspor’da dernek seçiminin ardından genel kurul heyecanı yaşanıyor. Şu ana dek başka aday çıkmadığı için ve mevcut yönetimin de göreve yeniden talip olmayacağını açıklamasının ardından Antalyaspor’da Ali Şafak Öztürk döneminin başlaması bekleniyor.

Antalyaspor’un ellinci yılında göreve gelmesi beklenen Ali Şafak Öztürk, seçildiği takdirde kulüp tarihinin en genç başkanı ünvanını da Cihan Bulut’tan alacak. Seçildiği dönemde 36 yaşında olan Cihan Bulut, bu ünvanı 32 yaşındaki Ali Şafak Öztürk’e devredecek. Ayrıca Öztürk, Antalyaspor’un 2015-2016 sezonu kadrosunda yer alan Eto’o, Fornezzi ve Makoun’dan ise yaşça daha küçük olarak dikkat çekiyor.

Antalyaspor’un yarım asırlık tarihinde görev alan başkanlar sırasıyla şu şekilde:

Atilla Konuk, Nedim Saraçoğlu, Abdurrahim Erdem, Tevfik Tugayoğlu, Ünsal Berberoğlu, Özcan Kırmızıoğlu, Orhan Uğur, Ahmet Uluç, Selahattin Tonguç, Haşmet Tur, Dündar Uluğkay, Halim Horasan, Ahmet Yeşilyurt, Hasan Subaşı, Ünal Öger, Erdoğan Tekin, Bekir Kumbul, Süleyman Arslan, Menderes Türel, Cihan Bulut, Sedat Peker, Hasan Akıncıoğlu ve Gültekin Gencer.