Yapılan Açıklamalardaki Tutarsızlık Dikkat Çekti

Antalyaspor Kulübünden sabah yapılan açıklama taraftarlar arasında tepki çekerken, kulüp tarafından Başkan Cihan Bulut adına yapılan açıklamadaki tutarsızlıklar dikkat çekti.

Yapılan Açıklamalardaki Tutarsızlık Dikkat Çekti
8 Mayıs 2018 19:12

Antalyaspor Kulübünden sabah yapılan açıklama taraftarlar arasında tepki çekerken,  kulüp tarafından Başkan Cihan Bulut adına yapılan açıklamadaki tutarsızlıklar dikkat çekti.

Antalyaspor Kulübünden ilk yapılan açıklamada taraftarlara getirilen eleştirinin bir siyasi partinin referandumda ve Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecindeki bir marştan ibaret olduğu belirtilmiş ve şu açıklama yapılmıştı:

…Gençlerbirliği maçında bizlerin de çok sevdiği ve milli duygularımızı kabartan, ancak bir siyasi partinin gerek referandumdaki “Hayır” kampanyası sürecinde, gerekse Cumhurbaşkanı adayı tarafından siyasi malzemesi haline dönüştürülmüş bir marşın siyasi tarafgirlikle söylenmesi açıkçası hoş bir davranış değildir.

Siyasi söylemleri tarifleyen ve sadece bir tek siyasi parti tarafından kullanılan marş ve sloganları tribünlerde seslendirmek, Yönetim Kurulumuzun siyaset dışı kalma hassasiyetiyle bağdaşmadığı için tasvip edilemez.

Cihan Bulut adına yapılan ikinci açıklamada ise sabah yapılan açıklamanın “Enflasyon Düşer, Hükümet Düşer, Antalyaspor … Düşer” şeklinde başlayıp İzmir Marşı ile devam eden siyasi sloganlar sebebiyle yapıldığı belirtilirken, camiayı siyasete alet etmek isteyenlerle mücadelenin süreceği aktarıldı.

Öte yandan sabah yapılan açıklamanın ardından Antalyaspor yönetiminden bazı yöneticilerin açıklamadan rahatsız olarak istifa etmek istediği, gelen ikinci açıklamanın ise yöneticilerin istifasını engellemek için Cihan Bulut tarafından yapılan bir “zorunlu” açıklama olduğu öğrenildi.

ETİKETLER: