Vurur Yüzü İfadesi Dördüncü Sıradayız Bitanesi

Hem teşekkür ederim hem de tebrik ederim ‘bu takım düşer’ diyenlere inat hepimizin yüzünü güldürdüğünüz için…

Vurur Yüzü İfadesi Dördüncü Sıradayız Bitanesi
3 Ekim 2018 08:28

Deplasmana gidecek otobüs bulamadıkları için gidemeyeceklerini açıklayan taraftar gruplarımıza destek geldi ve otobüsler bulundu. İyi günde de kötü günde de asla yalnız bırakmadılar bu takımı. İstanbul’da 4 yediğimiz maçta bile sonuna kadar takımımızı desteklediler. Dedik ya ‘İyi günde kötü günde‘ diye, bu taraftarla her zaman övündük.

Bir köşe yazımda yazmıştım. “Gittiğimiz yollar sevdamıza çıkar. Sevdamızın peşinden gittiğiniz her şehir, bizi hatırlar. Teşekkürler Büyük Antalyaspor taraftarı…” diye… Bu sözümün hala arkasındayım. Her şehre yana yakıla senin peşinden geliyoruz. Sezon başında kesin düşer gözü ile bakılan bu takımın şu an dördüncü sırada olmasında eski, yeni kim varsa, Başkanından tutun idari, yardımcı personeline ve özellikle teknik direktörümüz Bülent Korkmaz’a, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Hem teşekkür ederim hem de tebrik ederim ‘bu takım düşer‘ diyenlere inat hepimizin yüzünü güldürdüğünüz için!  Takımımız bu sezon bizleri güldürmeye devam edecek. Gerçekten karakterli, hırslı futbolcularımız var.

Şans mıydı? Hırs mıydı?” diye sormuştum geçen hafta. Hırs olduğunu kanıtlamaya devam edecekler gibi duruyor.

Bu haftalık bu kadar büyük Antalyaspor taraftarı. Sevdamız, umudumuz yüreğinizden düşmesin. Kırmızı beyaz aşkla kalınız Büyük Antalyaspor taraftarı !