Voleybol Takımı Son İki Virajda

TVF Bayanlar 2.Lig 3.Grup’ta aldığı 15 galibiyetle üçüncü sırada bulunan Antalyaspor,  ligin 21. haftasında deplasmanda İzmirspor ile karşılaşacak.

Voleybol Takımı Son İki Virajda
15 Şubat 2019 15:34

TVF Bayanlar 2.Lig 3.Grup’ta aldığı 15 galibiyetle üçüncü sırada bulunan Antalyaspor,  ligin 21. haftasında deplasmanda İzmirspor ile karşılaşacak.

Lig etabının son iki haftasına girerken play-off etabına kalabilmek için önem derecesi yüksek maçlar oynayacaklarını hatırlatan Antrenör Gökhan Egeli, “Deplasmanda oynayacağımız İzmirspor ve evimizde oynayacağımız Gelişim koleji maçları, play-off öncesinde son iki engelimiz. Puan durumunda Gelişim Koleji ikinci, biz üçüncü sıradayız. Fakat aradaki puan farkı sadece 0.260 puan.” dedi.

Önceliklerinin İzmirspor maçından üç puan alarak dönmek olduğunu ve bunun için tüm hazırlıkların devam ettiğini vurgulayan Gökhan Egeli, “Yaptığımız analizler çerçevesinde tüm detayları atlamadan çalışmaları sürdürüyoruz. Oyun planımızı sahaya yansıttığımız takdirde üç puan ile ayrılacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

Sporcuların fiziksel ve psikolojik olarak da durumlarının son derece iyi olduğunun altını çizen Egeli, “Sezon öncesi koyduğumuz hedeflerden birisi de sahada mücadeleden vazgeçmeyen, son ana dek savaşan bir takım oluşturabilmekti. Ligin bu periyoduna kadar bu hedefimize ulaştığımızı söyleyebilirim. Bundan sonra sporcularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve daha fazlasını yapmak için gayret göstereceklerinden eminim.” ifadelerini kullandı.

Play-off yolunda son iki haftaya girilirken pazar günü saat 15.00’te Antalyaspor deplasmanda İzmirspor ile oynayacak. Aynı gün 17.00’da ise Gelişim Koleji, lig lideri Alaşehir Belediyesi’ni evinde konuk edecek. Ligin son haftasında ise Antalyaspor, Gelişim Koleji’ni konuk edecek. Bu maçların sonuçlarına göre Alaşehir Belediyesi’nin ardından Antalyaspor ya da Gelişim Koleji, play-off grubuna kalan ikinci takım olacak.