Filenin Akrepleri İlk Yarıyı İkinci Sırada Tamamladı

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Antalyaspor, ligin ilk yarısını 1 mağlubiyetle 2. sırada tamamladı.

Filenin Akrepleri İlk Yarıyı İkinci Sırada Tamamladı
3 Aralık 2018 17:15

Geçen sene beş aylık kısa bir sürede oluşturulan ve Bölgesel Lig’den namağlup olarak 2. Lig’e yükselen Antalyaspor Voleybol Takımı, ligde ilk sezonunda da çizdiği başarılı grafikle göz doldurdu.

Filenin Akrepleri, ortaya koyduğu mücadeleci oyun ruhuyla kısa sürede rakiplerinin çekindiği bir takım haline gelirken, Antrenör Gökhan Egeli, “Kısa sürede elde ettiğimiz bu başarılarla, hedeflerimize daha emin adımlarla yaklaşıyoruz. Bir üst ligde oynamak istiyoruz. Bunun için öncelikle sezonu iyi bir yerde tamamlayıp, sonrasında play-off maçlarında iyi ve kararlı mücadelemizi rakiplerimize göstermemiz gerekiyor.” dedi.

Oldukça genç yaş ortalamasına sahip bir takıma sahip olduklarına da dikkat çeken Gökhan Egeli, “Ligdeki diğer takımlara göre oldukça genç bir takımız. Amacımız her ne kadar üst lig olsa da, diğer amacımızın sporcu yetiştirmek olduğunu belirtmek isterim. Genç oyuncularımızın yakaladıkları bu şansla deneyim kazandıkları bu ligde zirveyi hedefliyoruz. Çok sıkı çalışıyoruz. Takımımızın azimli çalışmaları ve hırslı oyunu için tekrar tebrik etmek istiyorum. Ligin ikinci yarısında da aynı hırs ve azimle sahada olacağız.” ifadelerini kullandı.