Berlin Döner Antalyaspor Final Maçına Çıkıyor

Berlin Döner Antalyaspor, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde bu hafta sezonun finali niteliğindeki maçına çıkacak.

Berlin Döner Antalyaspor Final Maçına Çıkıyor
6 Mart 2020 10:59

Play-off öncesi normal sezonun son karşılaşmasına hazırlanan Berlin Döner Antalyaspor, Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Son haftaya girerken 12 galibiyet ve 36 puanla 4. sırada bulunan Berlin Döner Antalyaspor ile 11 galibiyet ve 37 puanla 5. sırada bulunan Nevşehir Belediyespor, ilk 4 içinde yer alıp play-off’a kalma mücadelesi veriyor. Önce galibiyet sayısına ve ardından da puana bakılarak sıralama düzenlendiği için iki takımın da set sonucuna bakılmaksızın galibiyete ihtiyacı bulunuyor.

Kazanan takımın ilk dörtte yer almayı garantileyecek olması nedeniyle sezonun finali olarak değerlendirilen karşılaşmanın sonucunda, galibiyet alan taraf yoluna devam edecek ve kaybeden için sezon tamamlanmış olacak.

Zorlu maçın hazırlıklarına devam eden kırmızı beyazlı ekibimizde kaptan Gülcan Tanrıverdi’nin doğum gününün kutlandığı antrenmanla hazırlıklar tamamlandı ve deplasman yolculuğu başladı.

Nevşehir Belediyespor ile Berlin Döner Antalyaspor arasındaki karşılaşma 8 Mart Pazar günü saat 14.00’te Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda oynanacak.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan karşılaşmayı Berlin Döner Antalyaspor 3-1 kazanmayı başarmıştı.