Antalyaspor’un Filedeki Rakibi Kepez Belediyesi

Antalyaspor Voleybol Bayan A Takımı ligdeki ikinci maçında çarşamba günü saat 13.00’da Turgut Özal Spor Salonu’nda Kepez Belediyesi’yle karşılaşacak.

Antalyaspor’un Filedeki Rakibi Kepez Belediyesi
9 Ekim 2018 14:11

Voleybol 2. Lig Bayanlar 3. Grup’ta mücadele eden Antalyaspor Voleybol A Takımı, ligin ikinci maçında çarşamba günü Kepez Belediyesi’ne konuk olacak. Turgut Özal Spor Salonu’nda oynanacak mücadele, 13.00’da başlayacak.

Yoğun bir hazırlık döneminin ardından sezonun ilk maçında taraftarların da desteğiyle 3-0 galip geldikleri için mutlu olduklarını ve yaklaşık 2 aydır süren yoğun antrenman temposunun karşılığını aldıklarını kaydeden Antrenör Gökhan Egeli, yeni oldukları bir ligdeki ilk galibiyetlerinin çok anlamlı olduğunu aktardı.

Dört günde iki maç oynayacaklarına da dikkat çeken Gökhan Egeli, “Bu kısa hazırlık dönemine rağmen, bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Genç bir kadro yapısına sahip olmamıza rağmen güzel bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Genç oyuncularımızın enerjisi ve tecrübeli oyuncuların da katkılarıyla güzel bir sezon geçireceğimize inanıyoruz.” dedi.