Antalyaspor 3 – 0 Denizli BŞB

Antalyaspor Voleybol Bayan A Takımı, Bölgesel Lig final maçında Denizli Büyükşehir Belediyespor’u mağlup ederek Bayanlar 2. Ligi’ne yükseldi…

Antalyaspor 3 – 0 Denizli BŞB
16 Şubat 2018 13:18

Antalyaspor Voleybol Bayan A Takımı, Bölgesel Lig final maçında Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Süleyman Demirel Üniversitesi içinde bulunan Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Filenin Akrepleri, mücadelenin ilk setini 25-16 önde tamamladı. İkinci seti de 25-16 önde kapatan kırmızı-beyazlılar, üçüncü seti de 25-15 kazandı ve maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Antalyaspor Voleybol Bayan A Takımı, bu sonuçla birlikte 2018-2019 sezonunda TVF Bayanlar 2. Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.

Öte yandan voleybol takımına destek için Isparta’ya giden ve maçın bitiminde kızların mutluluğunu paylaşan Antalyaspor Kulübü Derneği Nafiz Tanır, “Kısa sürede oluşturulan takımla 2. Lig’e yükselme başarısını elde ettik. Böylece Antalyaspor, Türkiye liglerinde 3’ü Süper Liglerde olmak üzere sekiz farklı branşta 10 takımla takım sporlarında temsil edilen ender kulüplerden birisi oldu.” dedi.

SadeceAntalyaspor Ailesi olarak Voleybol Bayan A Takımımızı kutluyoruz.

FOTOĞRAF: Isparta GHSİM